I NORDBAEK ER VI VELDIG BEVISSTE PÅ BEHOV FOR FORMÅLSET BESKYTTELSE OG ANSVARLIG HÅNDTERING AV PERSONOPPLYSNINGER VI MOTTAR, OG VI PRIORIERER DATASIKKERHET OG KONFIDENSIALITET HØYT. DEN NÅVÆRENDE PERSONOPPLYSNINGER UTSETTER KLARE RETNINGSLINJER FOR MÅTEN NORDBAEKS BEHANDLER DINE PERSONOPPLYSNINGER ("PERSONOPPLYSNINGER"), OG VI OPPDATERER FORTSATT VÅR PERSONOPPLYSNINGER I OVERENSSTEMMELSE MED INTERNE PROSESSER OG.

NORDBAEK SIKRER FULL KONFIDENSIALITET I FORBINDELSE MED INNSAMLING, OPPBEVARING OG BEHANDLING AV DINE PERSONLIGE INFORMASJON. VI ER ANSVARLIG FOR INFORMASJONEN SOM DU GIR OSS ELLER SENDER INN NÅR DU BRUKER WWW.NORDBAEK.COM ("NETTSIDEN"), OG DIN PERSONLIGE INFORMASJON ER KUN TILGJENGELIG FOR DE SOM TRENGER INFORMASJONEN FOR Å UTFØRE DEN TILSIKTEDE PROSESSEN.

DU KAN NÅR som helst KONTAKTE VÅR KUNDESERVICE PÅ HELP@NORDBAEK.COM OG FÅ EN KOPI AV PERSONINFORMASJONEN VI HAR OM DEG. I TILLEGG KAN DU ALLTID BE OSS OM Å KORRIGERE FEIL INFORMASJON, SLETTE ELLER ANGRE ELLER BEGRENSE BEHANDLING AV INFORMASJONEN DIN. HVIS DU HAR SPØRSMÅL VEDRØRENDE BEHANDLING AV INFORMASJONEN DIN, ER DU OGSÅ VELKOMMEN TIL Å KONTAKTE OVENFOR E-postadresse ELLER PR. TELEFON +45 21 23 46 76.

FØLGENDE BESKRIVER HVORDAN VI BRUKER DEN PERSONLIGE INFORMASJONEN DU LETER OG/ELLER SENDER inn NÅR DU BESØKER NETTSIDEN OG NÅR DU BRUKER DE ULIKE TJENESTERNE PÅ VÅR NETTSTED.

 

DATAKONTROLL- OG KONTAKTINFORMASJON

Nettstedet drives og eies av:

NORDBAEK ApS
Wesselsmindevej 4
2850 Nærum
Danmark
Dansk CVR Nr. 39101343

Telefon: +45 21234676 (åpent tirsdag og torsdag kl. 10-13)
E-post: help@nordbaek.com

INNSAMLING AV INFORMASJON

NORDBAEK samler inn informasjon om deg når du aktivt legger inn informasjon på www.nordbaek.com, inkludert når du melder deg på vårt nyhetsbrev, legger inn en bestilling, deltar i konkurranser og/eller deltar i andre aktiviteter på Nettsiden. Personopplysningene du selv oppgir og som vi samler inn kan for eksempel inkludere navn, e-postadresse, privatadresse, telefonnummer og lignende identifikasjonsinformasjon, informasjon om nettkjøp og annen saksrelatert informasjon, for eksempel informasjon som du oppgir når du er i kontakt med vår kundeservice. I tillegg samles det inn informasjon om din navigering på Nettsiden, som inkluderer f.eks. informasjon om din IP-adresse, informasjon om nettleseren din, informasjonskapselidentifikatorer og informasjon om hvilke undersider du besøker, samt hvor lenge besøket ditt på Nettstedet varer.

Dine personopplysninger samles inn i ett eller flere av følgende tilfeller:
Når du kjøper varer på nettsiden
Når du melder deg på NORDBAEKs nyhetsbrev
Når du deltar i en av NORDBAEKs konkurranser
Det vil alltid fremkomme i forbindelse med utlevering av informasjon, om leveringen er frivillig eller nødvendig for gjennomføring av ønsket handling, for eksempel gjennomføring av et kjøp på Nettsiden.

Selv om du bruker e-postadressen din i mer enn ett av de ovennevnte tilfellene, vil informasjonen din kun samles inn og registreres på ett sted. På denne måten kan informasjonen din gjenbrukes når du handler på Nettsiden, og du slipper å motta samme markedsføringsmateriell fra NORDBAEK flere ganger.

ABONNER PÅ NYHETSBREV

Ved å skrive inn informasjonen din og registrere deg for nyhetsbrevet gir du NORDBAEK samtykke til å samle inn og behandle dine personopplysninger med det formål å sende deg vårt nyhetsbrev. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt enten (1) ved å kontakte vår kundeservice (help@nordbaek.com) eller (2) ved å følge lenken i nyhetsbrevet.
BRUK AV INFORMASJON

Personopplysninger samles inn, lagres og behandles for følgende formål på nettstedet:

- Oppfyllelse av ordre
- Påmelding til NORDBAEKs nyhetsbrev
- Ordrehistorikk
- Deltakelse i konkurranser eller andre arrangementer
- Sende annet markedsføringsmateriell, inkludert invitasjoner til arrangementer og tildeling av verdikoder
- Innsamling og evaluering av forbrukeranmeldelser
- Statistikk og analyse av trafikk på nettsiden
- Andre markedsføringstiltak, inkludert e-postpåminnelser om produkter i handlekurven.

Vi gjør oppmerksom på at bruk av dine personopplysninger for å sende markedsføringsmateriale kun vil finne sted dersom du tidligere har gitt ditt uttrykkelige samtykke, med mindre loven tillater oss å kontakte deg uten at du har gitt ditt samtykke først.

NORDBAEK fører statistikk over hvilke områder av Nettsiden våre brukere besøker og hvilke produkter som er brukernes favoritter. Disse dataene inneholder ikke personopplysninger. Ved hjelp av de innsamlede dataene innhentes kunnskap om brukernes bruk av Nettstedet, og brukes også til å forbedre Nettstedet. Vi kan ikke se hvor du kommer fra eller surfer på Internett når du forlater nettstedet vårt. Vi selger ikke eller på annen måte videreformidler informasjon om våre brukeres bruk og navigering på nettstedet vårt, og vi selger eller videreformidler ikke kjøpsinformasjonen din til tredjeparter.
DELING OG OVERFØRING AV DATA

Dine personopplysninger er kun tilgjengelige for de som trenger informasjonen for å utføre det tiltenkte behandlingsformålet. I den grad det er nødvendig, kan dine personopplysninger bli delt med leverandører og underleverandører (databehandlere og underbehandlere) som utfører visse oppgaver på våre vegne, samt med uavhengige tredjeparter. I tillegg kan vi også, under visse omstendigheter og i samsvar med loven, utlevere personopplysninger til tredjeparter, inkludert offentlige myndigheter eller politiet, dersom utlevering er nødvendig for å (i) gjennomføre undersøkelser av mulige lovbrudd, ( ii) identifisere, kontakte eller straffeforfølge en person som kan bryte en avtale de har med oss, (iii) undersøke sikkerhetsbrudd eller samarbeide med offentlige myndigheter i henhold til en rettssak, eller (iv) beskytte våre rettigheter, sikkerhet eller eiendom, inkludert svindelforebygging. For eksempel kan opplysninger gis videre til politiet ved mistanke om kredittkortsvindel.

Vi forbeholder oss retten til å overføre personopplysninger som vi har om deg ved restrukturering eller helt eller delvis salg av NORDBAEK. En utlevering i en slik forbindelse vil skje i samsvar med den til enhver tid gjeldende lovgivning for behandling av personopplysninger.
OVERFØRING TIL ET TREDJELAND

Dine personopplysninger lagres generelt innenfor det europeiske økonomiske området ("EU/EØS"), men kan også i visse tilfeller overføres til og brukes av våre forretningspartnere i et tredjeland utenfor EU/EØS. I disse tilfellene vil NORDBAEK alltid sørge for at dine overførte personopplysninger behandles og sikres på et tilstrekkelig databeskyttelsesnivå. Når vi overfører personopplysninger fra EU/EØS til et tredjeland som ikke er godkjent av EU-kommisjonen som et trygt land for slik overføring (tilstrekkelig beskyttelse), vil vi bruke standard kontraktklausuler for å sikre et tilsvarende beskyttelsesnivå som gitt innenfor EU/EØS eller annet gyldig rettslig grunnlag for overføringen.

JURIDISK GRUNNLAG FOR BRUK AV DATA

NORDBAEK kan ikke samle inn, behandle, bruke, lagre etc. personopplysninger uten gyldig juridisk grunnlag. Rettsgrunnlaget kan være basert på ditt samtykke, være nødvendig for oppfyllelse av en kontrakt, juridisk forpliktelse eller vår legitime interesse som selskap.

Vi behandler kun dataene dine for å oppfylle kontrakten din med NRODBAEK eller for å forfølge våre legitime interesser som selskap. Våre legitime interesser er gjennomføringen av våre forretningsformål.

I den grad vi innhenter samtykke fra deg som registrert, vil vår behandling av dine personopplysninger skje i henhold til artikkel 6 (1) (a) i GDPR.

I den grad vår behandling av dine personopplysninger skjer for å oppfylle en kontrakt hvor du som part i kontrakten er den registrerte, skjer behandlingen på grunnlag av artikkel 6 (1) (b) i GDPR. Dette er også tilfellet når det gjelder behandling av personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre nødvendige forberedelser før kontrakt.

I den grad vår behandling av dine personopplysninger skjer for å oppfylle en juridisk forpliktelse som vi som selskap er underlagt, skjer behandlingen på grunnlag av artikkel 6 (1) (c) i GDPR.

I den grad behandlingen skjer for å beskytte de vitale interessene til deg som registrert eller til en annen fysisk person, skjer behandlingen av personopplysninger i henhold til artikkel 6 (1) (d) i GDPR.

I den grad behandlingen skjer for å beskytte legitime interesser som vi som selskap eller tredjepart har og slike legitime interesser ikke er uforenlige med den registrertes interesser, grunnleggende rettigheter eller frihet, skjer behandlingen av personopplysninger iht. til artikkel 6 (1) (f) i GDPR.

SLETTING AV PERSONOPPLYSNINGER

Vi sletter dine personopplysninger når vi ikke lenger trenger å behandle dem for å oppfylle ett eller flere av formålene angitt ovenfor under "Bruk av personopplysninger". Opplysningene kan imidlertid behandles og lagres lenger i anonymisert form.

COOKIES

Vi bruker informasjonskapsler for å undersøke hvordan nettstedet vårt brukes og for å forenkle og forbedre besøket ditt. Videre bruker vi funksjonelle informasjonskapsler for å gjennomføre bestillinger i vår nettbutikk og annonsering. Vi bruker de funksjonelle informasjonskapslene for å sikre at nettbutikken vår fungerer etter hensikten, som blant annet inkluderer å kunne legge varer i handlekurven og gjennomføre en transaksjon.

Du kan lese mer om vår bruk av informasjonskapsler i våre retningslinjer for informasjonskapsler, som du finner her.
DINE RETTIGHETER

Du har til enhver tid rett til å få innsikt i informasjonen vi behandler om deg, med forbehold om visse lovbestemte unntak. Du har også rett til å protestere mot innsamling og videre behandling av dine personopplysninger. Du har også rett til å få rettet, slettet eller blokkert personopplysningene dine i henhold til gjeldende regelverk. Du har også rett til å få informasjon om deg selv som du har gitt oss, og å få denne informasjonen overført til en annen behandlingsansvarlig. Hvis du vil at vi skal utøve en eller flere av dine rettigheter, eller hvis du har spørsmål om denne personvernerklæringen, vennligst kontakt kundeservice på e-post (help@nordbaek.com) eller pr telefon (+ 45 2123 4676) tirsdag og torsdag mellom kl 10-13.

Du kan også skrive til oss på følgende adresse:

NORDBAEK ApS
Wesselsmindevej 4
2850 Nærum
Danmark
TILBAKETREKK AV SAMTYKKE

Du kan når som helst tilbakekalle samtykkene du har gitt oss. Vi vil da slette opplysningene dine, med mindre vi kan fortsette behandlingen og/eller lagringen på annet grunnlag. Dersom du ønsker å trekke tilbake ditt samtykke, vennligst kontakt oss på help@nordbaek.com eller + 45 2123 4676 tirsdag og torsdag mellom kl. 10-13.

SIKKERHET

Vi har implementert sikkerhetstiltak for å sikre at våre interne prosedyrer oppfyller våre høye sikkerhetspolitiske standarder. Vi gjør derfor vårt beste for å beskytte kvaliteten og integriteten til din personlige informasjon.
LENKER TIL ANDRE NETTSIDER OSV.

Nettstedet vårt kan inneholde lenker til andre nettsteder eller til integrerte nettsteder. Vi er ikke ansvarlige for innholdet på andre selskapers nettsider eller deres praksis i forbindelse med innsamling av personopplysninger. Når du besøker andre nettsteder, oppfordres du til å lese eierens personvernerklæring og andre relevante retningslinjer.

KLAGEADGANG

Hvis du ønsker å klage på behandlingen av dine personopplysninger, kan du kontakte oss på e-post, telefon eller brev som angitt ovenfor. Du kan også kontakte Datatilsynet, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby, Danmark.


Sist oppdatert: 14. september 2022.